• China Electric hospital bed production standard

Kina Electric hospitalsseng produktionsstandard

1. Hovedet og foden af ​​den elektriske hospitalsseng er formstøbt med ABS engineering plast, med smukt udseende, let på- og aflæsning, slagfasthed, varmebestandighed, modstandsdygtighed ved lav temperatur, kemisk resistens og elektriske egenskaber.

2. Sengefladen på den elektriske hospitalsseng er dannet ved et-trins stansning af højkvalitets koldvalset stålplade med en tykkelse på 1 mm og et konkavt flerhullet design, som er praktisk til ventilation og har en ikke -glidefunktion. Der er ingen svejsepletter på overfladen og stålrørforstærkning på bagsiden. Den elektriske hospitalsseng vedtager en dobbelt støtte- og aflæsningsstruktur for at forlænge sengens levetid.

Sengestellet er svejset med et 40 * 60 * 1,5 mm formet firkantet rør. Avanceret svejseteknologi. Svejsningskvaliteten er af høj kvalitet. Den elektriske seng er stærk. Det kan bære ≥240 kg;

4. Hele sengelegemet i den elektriske hospitalsseng vedtager en række processer såsom bejdsning, fosfatering, vandvask og oxidation. Den automatiske sprøjtelinie bruger Aksu pulver elektrostatisk sprøjtning med lys farve og fast vedhæftning.

5. Separat beskyttelsesliste i europæisk stil til elektriske hospitalssenge ved hjælp af ABS-teknikplastik, smukt udseende, fri betjening, robust og holdbart, let at rengøre, unikt antiknipdesign, gelænderløftning vedtager spjældindretning til at kontrollere hastighed og støj og kan være skjult i sengepanelet Bunden flugter med sengestellet.

6. De fire hjul på den elektriske hospitalsseng vedtager 125 mm luksuriøst dæmpet centralt kontrolhjul, høj stabilitetssystem. Bremsen er stabil og fleksibel, praktisk, vandtæt og støvtæt. Dobbelthjulskagedesignet øger arealet og øger stabiliteten.

7. Den elektriske hospitalsseng har fire grupper af sikkerhedsspændingsmotorer, en kontrolboks og et håndholdt kontrolpanel i fuld skala. Det kan fuldføre de fem funktioner bagpåfoldning, benfoldning, samlet løftning, fremad og bagud.

1


Indlægstid: Jan-25-2021